Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Corona nieuws Fyzigo

In verband met het Corona-virus zitten wij in een bijzondere situatie, uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen:

Lees meer.

Kinderfysiotherapie Oost Groningen

Van zich omdraaien tot gaan lopen tot leren schrijven: bij de meeste kinderen gaat het vanzelf. Maar soms verloopt deze ontwikkeling wat moeilijker en heeft een kind een beetje hulp nodig.

Kinderfysiotherapeut Sanne Haverkamp geeft oefentherapie aan kinderen van 0 tot 18 jaar om ze beter te laten bewegen en functioneren.

Wanneer kinderfysiotherapie?

Bent u onzeker over de motorische ontwikkeling van uw kind? Heeft u er behoefte aan dat een professional eens goed kijkt naar uw zoon of dochter? Een bezoek aan de kinderfysiotherapeut kan uw onzekerheid wegnemen en de motoriek van uw kind verbeteren. Wij helpen onder andere kinderen met houdingsproblemen, schrijfproblemen en kinderen die niet goed meekomen met gym. Maar ook baby’s met een voorkeurshouding en/of een plat of scheef hoofdje en kinderen met een handicap. Twijfelt u of een kinderfysiotherapeut iets voor uw kind kan betekenen? Neem gerust contact op en bespreek uw vraag. 

Hoe gaan we te werk?

Op de eerste afspraak luisteren we goed naar uw verhaal. Uw vraag staat centraal. De kinderfysiotherapeut onderzoekt uw kind om erachter te komen wat er aan de hand is. Ze gebruikt daarbij motorische testen die duidelijk kunnen maken of er sprake is van een achterstand. Daarna bespreken we of een oefentherapie nodig is en hoe die eruit zal zien. Bij kinderen tot 2 jaar komt de kinderfysiotherapeut bij u thuis; oudere kinderen worden op de praktijk behandeld. 

Handig om te weten

  • de basisverzekering vergoedt 18 behandelingen kinderfysiotherapie;
  • alle kinderen hebben een (gratis) basisverzekering.

Wie bieden deze therapie aan?

Sanne Haverkamp (BIG: 69911992504)

  • Kinderfysiotherapeut (Master)
  • Fysiotherapeut
Meer informatie