Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Ontspanningsuur

 

Bent u op zoek naar een prettige manier om te ontspannen en gezond te blijven? Probeer dan eens een proefles het ontspanningsuur van Relinde. In de praktijk van Fyzigo in Nieuwe Pekela is het mogelijk om deel te nemen aan de groepsles ontspanning op woensdagavond. Daarnaast is er op dinsdagavond een tweetal Yogagroepen in Oude Pekela. 

Ontspanning bij Fyzigo 

Het ontspanningsuur is laagdrempelig en echt voor iedereen toegankelijk. Relinde verzorgt deze lessen en zorgt voor een prettige en ontspannende sfeer. Ervaring, conditie of fysieke belastbaarheid is niet nodig om deel te kunnen nemen. Om de groepen goed te kunnen begeleiden en er voor te zorgen dat het ook echt ontspannend is, wordt er gewerkt met een maximale groepsgrootte. Vraag gerust naar de mogelijkheden indien u graag wilt instromen in de groep om 18.45 uur. Bij toename qua animo zal dit uur weer worden gestart vanaf 2023.  

Iedere les wordt er gewerkt naar meer onstpanning en daarmee een betere gezondheid. De les is zoals gezegd voor iedereen toegankelijk en kan onder bijzondere omstandigheden juist extra van waarde zijn. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals een burn-out, hyperventileren, slaapproblemen en herstel na (langdurige) ziekte. 

Kosten ontspanningsuur

  • Eén keer per week ontspanningsuur, Fyzigo groepstraining of vrij trainen: 30,90 euro per maand
  • Onbeperkt Fyzigo groepstrainingen en/of vrij trainen: 42,70 euro per maand, u kunt dan ook deelnemen aan andere groepen of zelf komen trainen in de oefenzaal.

Fyzigo Fitness groepstrainingen

Naast het ontspanningsuur biedt Fyzigo ook andere groepstrainingen. Als u meer wilt bewegen en dat graag doet onder begeleiding van een fysiotherapeut die uw fysieke mogelijkheden in de gaten houdt, dan is Fyzigo Fitness groepstraining voor u geschikt. U werkt in een kleine groep aan uw conditie en kracht. Voor individuele wensen en mogelijkheden is altijd ruimte.

Probeer bijvoorbeeld eens een les yoga of schuif gerust aan voor een fitness-les onder leiding van Renate, Marinka of Eva. Ook is er op vrijdagochtend een beweeggroep onder leiding van Renate. In deze beweeggroep wordt er gewerkt aan het herwinnen en behouden van kracht, balans en mobiliteit. Er zijn Fyzigo Fitness-trainingen op de volgende momenten:

 

Maandag Locatie Oude Pekela  Onder leiding van
 19.15 uur  Fyzigo Fitness        Renate
 20.30 uur  Fyzigo Fitness  Renate
     
 Dinsdag   Locatie Oude Pekela   Onder leiding van
 18.00 uur  Fyzigo Fitness intensief  Marinka
 19.00 uur   Yoga   Relinde
 20.00 uur     Yoga   Relinde
     
 Woensdag Locatie Nieuwe Pekela   Onder leiding van
 18.45 uur

Ontspanningsuur

(vanaf januari 2023 bij voldoende animo) 

 Relinde
 20.00 uur Ontspanningsuur *NIEUW*  Relinde
     
 Donderdag   Locatie Oude Pekela   Onder leiding van
 19.00 uur  Fyzigo Fitness  Eva
 19.30 uur  Fyzigo Fitness  Eva
     
 Vrijdag  Locatie Oude Pekela   Onder leiding van
 9.30 uur  Beweeggroep  Anita

 

Alle trainingen duren normaliter een uur.