Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuws

20 december nam onze collega Mina wit afscheid van Fyzigo vanwege het bereiken van haar pensioengerechtigde leeftijd. Hieronder een bedankbrief van Mina. Met veel plezier heb ik jaren als fysiotherapeut gewerkt. Met velen heb ik een hechte band opgebouwd, niet alleen door behandelingen of gebeurtenissen, maar juist door de persoonlijke gesprekken. Dat zal ik zeker gaan missen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de mooie woorden, prachtige bloemen, cadeaus en kaarten, die ik bij mijn afscheid mocht ontvangen. Mijn hartelijke dank, Mina Wit
 
Het einde van het jaar 2019 is alweer in zicht. Een jaar waarin wij veel mensen een zetje in beweging mochten geven. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen in onze praktijk en graag wensen wij iedereen dan ook een gezond en vitaal 2020 toe!
 
Het team van Fyzigo Fysiotherapie wenst iedereen een heerlijke kerst toe!
 
Gisteren helaas afscheid genomen van onze alom gewaardeerde, gerespecteerde en fijne collega Mina Wit. Na bijna 40 jaren als fysiotherapeute werkzaam te zijn geweest in Pekela gaat ze met een welverdiend pensioen. Mina had altijd tijd en aandacht voor ‘haar’ cliënten en ontwikkelde zich altijd mee met de tijd. Mina, nuchter als altijd, wat ze in 2 woorden kon zeggen deed ze niet in 5, maar wat ze zei was altijd wijs, gemeend en oprecht. Samen met ons team een erg gezellige afscheidsavond gehad met een vleugje nostalgie en een heerlijk 5 gangen diner bij Pekela Hof. Mina bedankt voor alles wat je voor ons als collega en als fysiotherapeute voor een hoop mensen in Pekela betekend hebt.
 

Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens
Het einde van het jaar 2019 is alweer in zicht. Een jaar waarin wij veel mensen een zetje in beweging mochten geven. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen in onze praktijk en graag wensen wij iedereen dan ook een gezond en vitaal 2020 toe!
 

Afscheid Mina

Afscheid Mina
21 december hebben wij helaas afscheid genomen van onze alom gewaardeerde, gerespecteerde en fijne collega Mina Wit. Na bijna 40 jaren als fysiotherapeute werkzaam te zijn geweest in Pekela gaat ze met een welverdiend pensioen. Mina had altijd tijd en aandacht voor ‘haar’ cliënten en ontwikkelde zich altijd mee met de tijd. Mina, nuchter als altijd, wat ze in 2 woorden kon zeggen deed ze niet in 5, maar wat ze zei was altijd wijs, gemeend en oprecht. Samen met ons team een erg gezellige afscheidsavond gehad met een vleugje nostalgie en een heerlijk 5 gangen diner bij Pekela Hof. Mina bedankt voor alles wat je voor ons als collega en als fysiotherapeute voor een hoop mensen in Pekela betekend hebt.
 
Pekela is weer een stukje hartveiliger. Afgelopen donderdag hebben de burgerhulpverleners van de Stichting Groningen Hartveilig weer de zogenaamde 6 minuten training gehad en dit keer in onze locatie in Het Dokhuis. Deze scenario trainingen worden regelmatig gegeven om de burgerhulpverlener kundig te houden in het adequaat kunnen opstarten van een reanimatie binnen 6 minuten in de eigen directe omgeving indien men daadwerkelijk per sms een reanimatie oproep krijgt. Grote delen van de gemeente Pekela zijn inmiddels dekkend voorzien van 24/7 beschikbare AED’s. Zo hangt er ook een 24/7 beschikbare AED bij ons aan de gevel van het Dokhuis waar deze vrijwilligers toegang tot hebben. Voor meer info zie www.groningenhartveilig.nl
 
Ook in 2020 staat Fyzigo weer voor u klaar! Met vrijwel alle zorgverzekeraars zijn voor het nieuwe jaar contracten afgesloten. Hiermee hopen wij in 2020 weer veel mensen een 'zetje in beweging' te mogen geven. Zit u nog goed bij uw huidige zorgverzekeraar? Past het pakket bij uw wensen en persoonlijke situatie voor 2020? Nu is het moment om eens kritisch te kijken naar uw eigen zorgverzekeraar en het door u gekozen pakket. Sluit het huidige pakket toch niet meer helemaal aan bij uw wensen of weet u dat er in 2020 andere medische factoren gaan meespelen die buiten het pakket vallen, dan heeft u nog de tijd tot en met 31 december van dit jaar om de huidige zorgverzekering stop te zetten en desgewenst over te stappen. Welk pakket u ook kiest...Fyzigo staat óók in 2020 weer voor u klaar!
 
Een beetje bijzonder .... dat vinden we zelf ook, maar ook Fyzigo neemt dit jaar deel aan de winkel week actie. Iedere 5 euro bij ons besteed levert u een gratis winkel week lot op! En ja ... ook op de behandelingen en abonnementen!
 
Ga jij vanavond ook pakjesavond vieren? Let dan goed op het gebruik van je spieren. Een zwaar pakje uit de zak, of een slippertje op het dak kan anders snel de pret verstieren. Doe voorzichtig en voorkom een glijpartij. Kijk uit dat je niet struikelt over schrijfgerei. Was de zak met cadeau's dan toch te zwaar? Morgenochtend vanaf 7 uur staan wij weer voor je klaar! Sint & Fyzigotherapiet
 
Soms heb je mensen die net even dat extra stapje zetten, vaak in hun eigen vrije tijd, om het werken voor anderen een stuk aangenamer te maken. Wij hebben ze in gezondheidscentrum Het Dokhuis gelukkig ook. En aldus zijn Rita Tanja, Esther en Trijntje even in het ☀️gezet door niemand minder dan Sinterklaas en zijn Pieten. Van het aankleden van onze gezamenlijke personeelsruimte tot het organiseren van diverse activiteiten zoals het sinterklaasfeest voor de kinderen van medewerkers ...bedenk het maar en ze stonden de afgelopen jaren voor ons klaar en wij waarderen dat enorm. 👍🏻😚
 
Natuurlijk zelf ook even geweest bij het Bi Ba Boerderij Sinterklaasfeest in MFC De Binding vanmiddag. En zowaar even met Sint en zijn Pieten op de foto😁😊. #trotsesponsor .Met dank aan Rainbow Events en De Binding.
 
Gisteren onze jaarlijkse BHV training weer gehad met alle medewerkers van Fyzigo. Weer goed voorbereid op situaties waarvan we hopen dat ze ons nooit zullen overkomen. Wederom een inspirerende en leerzame dag gehad🤕🔥. Met dank aan de BHV trainers van Johannes Adviesbureau en de catering van Lunchroom Mokka’s.
 
Kip, kap, kogel 🎼🍭🍬
 
En zo ben je ineens 65! Mina ... van harte! Deze mijlpaal konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan 😬🥳👵🏻Gelukkig mogen we nog enkele maanden samen werken alvorens je mag genieten van een welverdiend pensioen!
 
Run Winschoten 2019... wat was je weer geweldig. Ook wij van Team Fyzigo en Brandweer Pekela /Veendam waren natuurlijk weer van de partij en hebben ons aandeel gegeven om meer mensen in beweging te krijgen....want Fyzigo ...ZETJE IN BEWEGING!
 
De Fyzigo Fiets3daagse was weer erg gezellig. Met dank aan de Roegbainder Trappers voor de mooie routes, de Jaarmarkt commissie, Fietsned voor de pechhulp onderweg, Jumbo voor de appeltjes en het drinken onderweg, Albert de Boer voor de EHBO, de verkeersregelaars, de ‘oldtimers’😉van de brandweer, de Politie voor de motorbegeleiding, MFC de Binding, Nick de Groot voor de muziek en Studio4reclame voor het mooie drukwerk en de spandoeken en natuurlijk al die fanatieke deelnemers die door weer en wind van deze dagen samen met ons een waar feestje hebben gemaakt. Tot volgend jaar!
 
‘Ons’ team van vv Noordster JO11-1 / E1 is kampioen 2018 / 2019. Namens het hele team van Fyzigo gefeliciteerd.
 
Sinds vandaag hangt er ook bij ons aan de voorgevel van Het Dokhuis een 24/7 beschikbare AED. Deze door Fyzigo beschikbaar gestelde AED en buitenkast is onderdeel van het op initiatief van Bart Boskers gestarte project om Pekela 24/7 Hartveilig te krijgen. Gebruikers hebben via een pincode toegang tot de AED. Deze pincode wordt per SMS vrijgegeven aan geschoolde burger hulpverleners van de stichting Groningen Hartveilig wanneer 112 is gebeld in geval van een mogelijke reanimatie. Wilt u ook burger hulpverlener worden? Kijk dan voor meer info op www.groningenhartveilig.nl
 
Wij wensen al onze cliënten een goede jaarwisseling en een gezond en vitaal 2019 . Maandag 31 December oudejaarsdag is de praktijk vanaf 13:00 gesloten. Dinsdag 1 januari 2019 nieuwjaarsdag is de praktijk gesloten. Vanaf 2 januari 2019 zijn we weer gewoon geopend vanaf 7 uur ‘Smorgens