Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuws

Kip, kap, kogel 🎼🍭🍬
 
En zo ben je ineens 65! Mina ... van harte! Deze mijlpaal konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan 😬🥳👵🏻Gelukkig mogen we nog enkele maanden samen werken alvorens je mag genieten van een welverdiend pensioen!
 
Run Winschoten 2019... wat was je weer geweldig. Ook wij van Team Fyzigo en Brandweer Pekela /Veendam waren natuurlijk weer van de partij en hebben ons aandeel gegeven om meer mensen in beweging te krijgen....want Fyzigo ...ZETJE IN BEWEGING!
 
De Fyzigo Fiets3daagse was weer erg gezellig. Met dank aan de Roegbainder Trappers voor de mooie routes, de Jaarmarkt commissie, Fietsned voor de pechhulp onderweg, Jumbo voor de appeltjes en het drinken onderweg, Albert de Boer voor de EHBO, de verkeersregelaars, de ‘oldtimers’😉van de brandweer, de Politie voor de motorbegeleiding, MFC de Binding, Nick de Groot voor de muziek en Studio4reclame voor het mooie drukwerk en de spandoeken en natuurlijk al die fanatieke deelnemers die door weer en wind van deze dagen samen met ons een waar feestje hebben gemaakt. Tot volgend jaar!
 
‘Ons’ team van vv Noordster JO11-1 / E1 is kampioen 2018 / 2019. Namens het hele team van Fyzigo gefeliciteerd.
 
Sinds vandaag hangt er ook bij ons aan de voorgevel van Het Dokhuis een 24/7 beschikbare AED. Deze door Fyzigo beschikbaar gestelde AED en buitenkast is onderdeel van het op initiatief van Bart Boskers gestarte project om Pekela 24/7 Hartveilig te krijgen. Gebruikers hebben via een pincode toegang tot de AED. Deze pincode wordt per SMS vrijgegeven aan geschoolde burger hulpverleners van de stichting Groningen Hartveilig wanneer 112 is gebeld in geval van een mogelijke reanimatie. Wilt u ook burger hulpverlener worden? Kijk dan voor meer info op www.groningenhartveilig.nl
 
Wij wensen al onze cliënten een goede jaarwisseling en een gezond en vitaal 2019 . Maandag 31 December oudejaarsdag is de praktijk vanaf 13:00 gesloten. Dinsdag 1 januari 2019 nieuwjaarsdag is de praktijk gesloten. Vanaf 2 januari 2019 zijn we weer gewoon geopend vanaf 7 uur ‘Smorgens
 
Team Fyzigo wenst u fijne kerstdagen 🤶🏻🌲
 
Alweer een goede reden voor een bescheiden feestje in Het Dokhuis. Fyzigo heeft nu ook het HKZ / ISO 9001 certificaat behaald. Nu ook aantoonbaar naar buiten dat we de organisatie goed op orde hebben en altijd zullen streven naar beter.
 
https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/zorgpolis-2019/ Onze met zorg uitgekozen selectie van we doen wat we beloven polissen 2019. Doe er je voordeel mee!
 
Wat een dag! Onze fysio Jan Stuursma is vandaag winnaar geworden van de Berenloop op Terschelling.... zijn eerste marathon overwinning! Jan loopt voor running team Oudman / Valkema sport waarvan ook wij actief sponsor zijn! Ook bij de dames ging de overwinning naar teamlid Marjan Oostinga (ook fysio) Haar vriend Erik Helmantel trakteerde haar bovendien op een huwelijksaanzoek bij de finish. Tot slot werd ons team lid Olfert Molenhuis 1e op de halve marathon.
 
Actievoeren in de zorg is zeldzaam.... maar ook bij ons ligt een grens en eigenlijk zijn we die grens al jaren gepasseerd! De discussie gaat echt niet alleen over geld (al 12 jaar hetzelfde tarief), maar zeker ook de onmogelijk na te kunnen komen contractvoorwaarden van de zorgverzekeraars. Het tekenen bij het kruisje principe (onderhandelen is onmogelijk dus hoezo vrije markt?) de steeds maar slinkende tijd voor onze patiënten en de oplopende stress bij onze medewerkers! STOP DE STROP🧣!! De 11000 actievoerende fysiotherapeuten hebben zich inmiddels aangesloten bij verenigd voor de zorg samen met de andere actiegroepen van paramedisch en medisch Nederland. Ook uw steun wordt erg gewaardeerd! Deelt u mee? 👍🏻
 
De noodklok luid voor paramedisch Nederland...en dat heeft gevolgen voor u als client....zowel financieel als qua zorg. 😢......en dat gaat ons bijzonder aan het hart. Wij en vele andere praktijken staan voor het eerst op het punt om daadwerkelijk te besluiten met enkele of alle zorgverzekeraars geen contract te sluiten in 2019. Dat heeft gevolgen ook voor u als client..... u krijgt dan mogelijk een deel van de kosten niet meer vergoed (gemiddeld ongeveer 30%) We kunnen als beroepsgroep helaas niet anders meer. Ik wil u vragen onderstaand artikel te lezen uit de Volkskrant en hoop op uw begrip. Wellicht kunnen we het tij nog keren en hopen dat de zorgverzekeraars nog voor de contractering van 2019 tot inkeer komen. We hebben het te lang volgehouden omdat we hart hebben voor ons vak, onze medewerkers en de mensen die we behandelen en begeleiden...maar het is inmiddels echt 5 over 12 voor de paramedische zorg in Nederland 😢
 
Bootcamp in onze voortuin: Pekel Park! Onze fysio Melina kun je overal verwachten met haar Fyzigo Fitness groepen! Hoewel airco gekoeld...met deze zomerse temperaturen is het buiten beter vertoeven als binnen in onze oefenzaal. Fyzigo ....ZETJE IN BEWEGING!
 
A.s. maandag 29 oktober begint de cursus babymassage gegeven door onze kinderfysiotherapeute Sanne Haverkamp. Voor meer info of aanmelding, zie onze website www.fyzigo.nl of onze facebook site.
 
Vandaag met ons hele team de jaarlijkse BHV cursus weer gehad in Het Dokhuis. Reanimeren, brand, ontruiming....het stond allemaal op het programma. Wederom erg leerzaam. Hoe te handelen bij noodgevallen blijft toch iets wat je regelmatig moet oefenen....en wij zijn weer bij! 🙃👍🏻
 
Baaaam....en die is binnen! Met een volle 100% score de praktijk kwaliteitstoets van Health Care Auditing doorstaan. Altijd leuk een kwaliteits sticker op de deur, maar deze was voor ons wel erg belangrijk. We mogen ons nu ook plus praktijk noemen en dat is best knap in ons relatief korte bestaan. Trots op ons team. Hard voor gewerkt!
 
Mooi.....maar toch hebben we elkaar hard nodig. #orthopedie #samenwerken #fysiotherapie #nogbetereffect.
 
Ook bij Fyzigo kun je trainen via de bedrijfsfitness regeling. Zie ook www.startweken.nl
 
Met de verbouwing van 2 behandelkamers is de uitbreiding van Fyzigo in Het Dokhuis afgerond. Onze kinderfysiotherapeute heeft nu de beschikking over een eigen professioneel onderkomen met klimmuur en klimrek. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt op de wanden, deze zijn beschilderd met schoolbordkrijtverf. Ook is er een extra ‘gewone’ behandelkamer bijgekomen in de inmiddels bekende fyzigo huisstijl welke ontworpen is door oud Pekelder Tom Visser. We zijn ontzettend blij met het resultaat. 😁👍🏻