Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuws

Goede vrijdag zijn wij gewoon geopend maar 2e paasdag zijn wij gesloten. Wij wensen iedereen alvast een heel fijn paasweekend!
 
Aanmelden kan nog tot en met maandag 11 april, 10.30 uur! Fyzigo organiseert een basiscursus valpreventie onder leiding van onze fysiotherapeuten Jacolien en Anita. Bent u of kent u iemand die bang is om te vallen of moeite heeft met evenwicht? Dan kan deze cursus helpen. De kosten voor de 3-delige cursus zijn €25,- Meer informatie? Kijk op onze website www.fyzigo.nl onder het kopje 'trainingen', of bel gerust!
 
Toch geen zwart/wit voor Fyzigo....Het was een 1 april grap samen met Studio4Reclame. Natuurlijk blijven wij trots de kleuren gebruiken die bij jullie allemaal bekend zijn! Wij zijn zelfs zo trots op deze kleurcombinatie dat ook voor ons leefstijl project 'Gezond Jezelf' en voor de eigen leefstijl pagina @leefstijlfyzigo bijpassende logo's en folders zijn ontworpen. Binnenkort vertellen wij u hier graag meer over. Welke 1 april grappen bent u tegengekomen vandaag?
 
Met trots presenteren wij de nieuwe huisstijl van Fyzigo! @studio4reclame heeft samen met ons de nieuwe huisstijl ontworpen en de komende periode zal het nieuwe design worden doorgevoerd op al het foldermateriaal, de site en social media. Wat vindt u? Ziet het er niet super modern uit zo?
 
Aanmelden voor een gratis proefles van het ontspanningsuur? Bel ons op 0597-612400, in beide groepen is nog een plekje vrij!
 
Volg LeefstijlFyzigo voor tips en trucs op het gebied van leefstijl en gezondheid. Op deze nieuwe pagina delen wij met regelmaat leuke weetjes, feiten, tips en nieuws. Algemene berichten of specifiek gericht op ons nieuwe leefstijl project. Volgt u ons ook?!
 
Gevonden voorwerp Vanochtend is er in de praktijk in Het Dokhuis een oorbel gevonden. Vermoedelijk onderdeel van een paar. Wie wil het setje weer compleet maken? Hij is op te halen aan de balie in de praktijk.
 
Vanavond is alweer de tweede week dat het ontspannings uur wordt gegeven in Nieuwe Pekela. Wilt u ook eens meedoen? Een proefles volgen? Bel gerust, zowel in de groep van 18.45 als 20.00 uur zijn nog enkele een plekjes vrij!
 
Vandaag ontvingen wij het certificaat van het tevredenheidsonderzoek over de door ons geleverde zorg in 2021. Een algemene beoordeling van een 9.2! Daarnaast scoorden wij ook nog eens 4,5 van de 5 sterren op de onderwerpen contact, behandelplan en de praktijk. Maarliefst 367 reviews zijn ingevuld voor onze praktijk in 2021. Bedankt voor de mooie beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen. Dit motiveert ons enorm om ook in 2022 weer aan iedereen de best passende zorg te bieden. #qualiview #fyzigo #trots
 
Het was even tijd voor wat leuks samen na 2 jaar Corona maatregelen. Erg leuk team uitje gehad in de Oosterpoort bij het concert van Blof, inclusief etentje vooraf en wat danspasjes nadien. Super verzorgd door de medewerkers van de Oosterpoort. Tevens ook nog van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook op informele wijze afscheid te nemen van Melina die dichter bij huis een baan heeft gekregen. Daarnaast was het Eva haar dag, onze jongste aanwinst. Zij mocht gisteren eindelijk het lang begeerde diploma fysiotherapie in ontvangst nemen.
 
Een heugelijk moment vandaag en een goede basis voor de (toekomstige) gezondheidszorg in Nieuwe Pekela!
 
Vanaf woensdag 16 maart starten wij met een ontspannings uur op onze praktijk in Nieuwe Pekela. Het uur staat onder leiding van Alice, die tevens onze yogalessen in Oude Pekela verzorgt. Iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en bij voldoende belangstelling ook van 20.00 tot 21.00 uur bent u welkom. Het uur zal in het teken staan van ontspannen en bewust worden van lichaam en geest. Het is daarbij voor echt iedereen geschikt en toegankelijk. Heeft u bijvoorbeeld last van slaapproblemen, stress, hyperventileren of een chronische aandoening? Dan kan het ontspannings uur extra van waarde zijn. Maar ook als u gewoon behoefte heeft aan een moment van ontspanning. Meer informatie of aanmelden? Mail naar info@fyzigo.nl of bel ons van maandag tot vrijdag op 0597-612400.
 
2x feest op 22-2-22 Gisteren, op 22-2-22, trouwde onze collega Renate met haar Edsard. Een prachtige dag waarop zij elkaar het ja-woord hebben gegeven. Wij wensen het kersverse bruidspaar alle geluk en liefde samen!