Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuws

http://www.kleineboodschap.nl/persberichten Ongemak en onzekerheid door plasproblemen. Ruim 3.5 miljoen mensen in Nederland hebben er last van. Herkenbaar?? In veel gevallen kan de bekkenfysiotherapeut iets voor u betekenen. Vraag gerust om informatie of maak een afspraak bij onze bekkenfysiotherapeut Anita Drenth
 
Het was niet makkelijk om leuke, stijlvolle en sprekende pand belettering te ontwerpen voor onze smalle ramen van Het Dokhuis. Monica van Studio4reclame is het toch gelukt. De in en uitkijk is nu beperkt en toch veel lichtinval en eindelijk net zo mooi herkenbaar van buiten als dat het binnen al was. We zijn er erg blij mee. Wat vinden jullie?
 
De 10x10 km estafette van de run van Winschoten weer met veel plezier volbracht met onze teams van Fyzigo, Brandweer MPV en het heren en dames team van Running team Oudman Valkema sport. Wat is het toch een fantastisch evenement. Sport verbindt en Fyzigo ZETJE IN BEWEGING!
 
Dinsdag 4 t/m donderdag 6 september wordt tijdens de jaarmarktweek in Oude Pekela de Fyzigo Fiets 3 Daagse verreden. Er zijn 25 km routes uitgezet voor tourfietsers en 50 km routes voor racefietsers die voeren langs de mooiste plekjes in en om Pekela. Start / Finish: MFC de Binding, Oude Pekela Inschrijving dinsdag 17.30 uur Start: dagelijks 18 uur Kosten: 3 euro De tourfietsers ontvangen een routebeschrijving en de racefietsers rijden gezamenlijk in peleton. De peletons worden geselecteerd op snelheid en zullen geleid door een wegkapitein. Onderweg zal er voor wat drinken gezorgd worden. De deelnemers ontvangen bij Inschrijving en donderdag na de intocht een presentje. Het is mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen.
 
Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 september 2018 zal er tijdens de Jaarmarkt week weer de traditionele fiets3daagse plaatsvinden. Er zullen weer vele mooie plekjes in en om Pekela bezocht worden. De Roegbainder trappers, gesponsord door Fyzigo, organiseren de Fyzigo Fiets3daagse. Er zijn nieuwe routes van 25 km uitgezet voor de tourfietsers en dit jaar voor het eerst ook 50 km routes voor race fietsers. De traditionele 25 km fietstocht is geschikt voor iedereen. De 50 km fietstocht voor race fietsers zal in peleton vorm gereden gaan worden. Vooraf zal er een briefing plaatsvinden. De inschrijving is dagelijks om 17.30 uur bij Dorpshuis De Binding en kost 3 euro. De start is om 18 uur. Er is een presentje bij inschrijving. De traditionele intocht is donderdag 6 september vanaf 19.30 uur vanaf de parkeerplaats van het Van Boekhoven sportpark in Nieuwe Pekela en de finish is bij MFC De Binding in Oude Pekela.
 
Na bijna 4 jaar werd het toch tijd voor een nieuwe groepsfoto van ons fysioteam....en natuurlijk Rita 📷😊.
 
Zondag 29 maart organiseert brandweer Veendam een zeer goed verzorgde 112 mountainbike toertocht. Als Fyzigo staan we hier natuurlijk volledig achter (een beetje meer bewegen kan voor ons ook geen kwaad) . Kijk voor meer info op www.brandweerveendam.nl , Schrijf je snel in en doe gewoon lekker mee!
 
Dit zijn nou van die momenten waar je als fysio erg blij van wordt. Bijna gestopt met zwemmen vanwege een langslepende blessure, kortdurend behandeld en nu Nederlands kampioen 4x 50 vrij, zilver op de 4x 100 vrij en brons op de 4 x 100 wissel en de 50 vrij brons. Trots op je doorzettingsvermogen Karin Groen
 
Het team van Fyzigo Fysiotherapie wenst u een hele goede jaarwisseling, een heel gezond en bovenal een beweeglijk 2015. Wil het bewegen gaandeweg het jaar toch even niet meer zoals u zich heeft voorgenomen, dan staan we ook in 2015 vanzelfsprekend weer voor u klaar. Medio oktober 2015 verhuist Fyzigo Fysiotherapie naar het nieuwe Medisch en Verpleegcentrum aan de Raadhuislaan 47 in Oude Pekela. Wij kijken er naar uit!
 
Onze advertentie volgende week in de oranjekrant Pekela.
 
Op de foto met Alexander Oltrop, de leverancier van de echo en shockwave apparatuur.
 
Dank Stephanie en Bart Harms voor jullie super cadeau. 'n echte Fyzigo handdoeken set en flesje bubbels.
 
Fyzigo geeft Fysio-Fitness groepstrainingen op de maandag en de donderdag avond. Er zijn nog enkele plekken vrij op de donderdag avond. De trainingen zijn op: Maandag avond van 19.30 uur tot 20.30 Donderdag avond van 18.15 uur tot 19.15 uur Donderdag avond van 19.20 uur tot 20.20 uur. De trainingen worden gegeven door een fysiotherapeut. Kosten: 1 x per week 25 euro per maand onbeperkt trainen 35 euro per maand. In de maand maart betaalt u geen inschrijfkosten a 35 Euro Opgave en / of informatie via info@fyzigo.nl of 0597-612400
 
Brandweer-fit trainingen
 
 
 
GertJan Griffioen