Fyzigo Ontspanningsuur

Bent u op zoek naar een prettige manier om te ontspannen en gezond te blijven? Probeer dan eens een proefles het ontspanningsuur van Relinde. In de praktijk van Fyzigo in Nieuwe Pekela is het mogelijk om deel te nemen aan de groepsles ontspanning op woensdagavond. Daarnaast is er op dinsdagavond een tweetal Yogagroepen in Oude Pekela.

Ontspanning bij Fyzigo

Het ontspanningsuur is laagdrempelig en echt voor iedereen toegankelijk. Relinde verzorgt deze lessen en zorgt voor een prettige en ontspannende sfeer. Ervaring, conditie of fysieke belastbaarheid is niet nodig om deel te kunnen nemen. Om de groepen goed te kunnen begeleiden en er voor te zorgen dat het ook echt ontspannend is, wordt er gewerkt met een maximale groepsgrootte. Vraag gerust naar de mogelijkheden indien u graag wilt instromen in de groep om 18.45 uur. Bij toename qua animo zal dit uur weer worden gestart vanaf 2023.

Iedere les wordt er gewerkt naar meer onstpanning en daarmee een betere gezondheid. De les is zoals gezegd voor iedereen toegankelijk en kan onder bijzondere omstandigheden juist extra van waarde zijn. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals een burn-out, hyperventileren, slaapproblemen en herstel na (langdurige) ziekte.

Contact?

Direct zelf contact opnemen kan op 0597-612400. Liever dat wij contact opnemen? Laat via de knop hieronder de contactgegevens achter en wij doen de rest. 

 

Kosten ontspanningsuur

  • Eén keer per week ontspanningsuur, Fyzigo groepstraining of vrij trainen: 30,90 euro per maand
  • Onbeperkt Fyzigo groepstrainingen en/of vrij trainen: 42,70 euro per maand, u kunt dan ook deelnemen aan andere groepen of zelf komen trainen in de oefenzaal.

Fyzigo Fitness groepstrainingen

Naast het ontspanningsuur biedt Fyzigo ook andere groepstrainingen. Als u meer wilt bewegen en dat graag doet onder begeleiding van een fysiotherapeut die uw fysieke mogelijkheden in de gaten houdt, dan is Fyzigo Fitness groepstraining voor u geschikt. U werkt in een kleine groep aan uw conditie en kracht. Voor individuele wensen en mogelijkheden is altijd ruimte.

Probeer bijvoorbeeld eens een les yoga of schuif gerust aan voor een fitness-les onder leiding van Renate, Marinka of Eva. Ook is er op vrijdagochtend een beweeggroep onder leiding van Renate. In deze beweeggroep wordt er gewerkt aan het herwinnen en behouden van kracht, balans en mobiliteit. Er zijn Fyzigo Fitness-trainingen op de volgende momenten:

MaandagLocatie Oude PekelaOnder leiding van
19.15 uurFyzigo FitnessRoy
20.30 uurFyzigo FitnessRoy
 
DinsdagLocatie Oude PekelaOnder leiding van
18.00 uurFyzigo Fitness intensiefMarinka/Niamh
19.00 uurYogaRelinde
20.00 uurYogaRelinde
 
WoensdagLocatie Nieuwe PekelaOnder leiding van
18.45 uurOntspanningsuurRelinde
20.00 uur                                                                                  Ontspanningsuur                                                                   Relinde
 
DonderdagLocatie Oude PekelaOnder leiding van
19.00 uurFyzigo FitnessNiamh
19.30 uurFyzigo FitnessNiamh
 
VrijdagLocatie Oude PekelaOnder leiding van
09.30 uurBeweeggroepRoy
 


Alle trainingen duren normaliter een uur.

Locaties

Locatie Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela, naast Sporthal De Spil

Adres
Openingstijden
  • Maandag van 07:00 t/m 21:30 uur
  • Dinsdag van 07:00 t/m 21:00 uur
  • Woensdag van 07:00 t/m 18:00 uur
  • Donderdag van 07:00 t/m 20:30 uur
  • Vrijdag van 07:00 t/m 20:00 uur
bijv. Henk Smit
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gebeld worden?
bijv. Henk Smit
bijv. info@fyzigo.nl
bijv. 01-01-1991
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gemailed worden?