Kwaliteitsbeleid


Fyzigo is continue in beweging op het gebied van kwaliteit en kwaliteits verbetering. Fyzigo streeft naar maximale tevredenheid van haar clienten, verwijzers en haar eigen medewerkers. 

Bij Fyzigo voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen zoals gesteld door de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en Fysio Ketenzorg Noord. Jaarlijks ondergaat Fyzigo een externe en interne audit om deze kwaliteit te beoordelen, te waarborgen en te verbeteren.  

Fyzigo en haar medewerkers zijn aangesloten bij diverse gespecialiseerde netwerken zoals Stichting Keurmerk Fysiotherapie, Fysio Ketenzorg Noord, Fys'Optima, Schoudernet Noord, Chronisch Zorgnet, ParkinsonNet, Rugnetwerk Noord en de Nederlands Vereniging voor Shockwave en Echografie.

Onze medewerkers volgen continue scholing. Iedere medewerker krijgt de kans om een 3 jarige Master specialisatie te volgen. Fyzigo heeft inmiddels 4 Master geschoolde fysiotherapeuten. Drie fysiotherapeuten zijn momenteel bezig met hun eigen Master specialisatie. 

Na afloop van een behandeltraject krijgt iedere client via een email vragenlijst van Qualiview de mogelijkheid om ons feedback te geven en ons te beoordelen. 

Fyzigo continue in beweging!