Klachten

Fyzigo is een praktijk voor fysiotherapie, revalidatie en therapie in Oude Pekela en Nieuwe Pekela. De praktijk biedt een breed scala aan behandelingen aan voor alle leeftijden, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, revalidatie en therapie bij chronische aandoeningen. Van pasgeborenen tot ouderen, iedereen kan bij ons terecht. 

Je kunt bij Fyzigo terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rugklachten, nekklachten, schouderklachten, knieklachten, enkelklachten en voetklachten. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten en kunnen helpen om de pijn te verminderen, de functie te verbeteren en de kans op herhaling te verkleinen.

Daarnaast kun je ook bij Fyzigo aanschuiven voor klachten na een blessure of operatie. Fysiotherapie kan helpen om het herstel te bevorderen en de kans op complicaties te verkleinen. Ook in het geval van klachten bij chronische aandoeningen, zoals COPD, Parkinson en hartfalen kun je bij ons terecht. Fysiotherapie kan in die gevallen helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren en de beperkingen te verminderen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.