Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Gepubliceerd op:

Alweer een goede reden voor een bescheiden feestje in Het Dokhuis. Fyzigo heeft nu ook het HKZ / ISO 9001 certificaat behaald. Nu ook aantoonbaar naar buiten dat we de organisatie goed op orde hebben en altijd zullen streven naar beter.

20 december nam onze collega Mina wit afscheid van Fyzigo vanwege het bereiken van haar pensioengerechtigde leeftijd. Hieronder een bedankbrief van Mina. Met veel plezier heb ik jaren als fysiotherapeut gewerkt. Met velen heb ik een hechte band opgebouwd, niet alleen door behandelingen of gebeurtenissen, maar juist door de persoonlijke gesprekken. Dat zal ik zeker gaan missen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de mooie woorden, prachtige bloemen, cadeaus en kaarten, die ik bij mijn afscheid mocht ontvangen. Mijn hartelijke dank, Mina Wit
 
Het einde van het jaar 2019 is alweer in zicht. Een jaar waarin wij veel mensen een zetje in beweging mochten geven. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen in onze praktijk en graag wensen wij iedereen dan ook een gezond en vitaal 2020 toe!