Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Gepubliceerd op:

Alweer een goede reden voor een bescheiden feestje in Het Dokhuis. Fyzigo heeft nu ook het HKZ / ISO 9001 certificaat behaald. Nu ook aantoonbaar naar buiten dat we de organisatie goed op orde hebben en altijd zullen streven naar beter.

Run Winschoten 2019... wat was je weer geweldig. Ook wij van Team Fyzigo en Brandweer Pekela /Veendam waren natuurlijk weer van de partij en hebben ons aandeel gegeven om meer mensen in beweging te krijgen....want Fyzigo ...ZETJE IN BEWEGING!
 
De Fyzigo Fiets3daagse was weer erg gezellig. Met dank aan de Roegbainder Trappers voor de mooie routes, de Jaarmarkt commissie, Fietsned voor de pechhulp onderweg, Jumbo voor de appeltjes en het drinken onderweg, Albert de Boer voor de EHBO, de verkeersregelaars, de ‘oldtimers’😉van de brandweer, de Politie voor de motorbegeleiding, MFC de Binding, Nick de Groot voor de muziek en Studio4reclame voor het mooie drukwerk en de spandoeken en natuurlijk al die fanatieke deelnemers die door weer en wind van deze dagen samen met ons een waar feestje hebben gemaakt. Tot volgend jaar!