Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuws

Team Fyzigo wenst u fijne kerstdagen 🤶🏻🌲
 
Alweer een goede reden voor een bescheiden feestje in Het Dokhuis. Fyzigo heeft nu ook het HKZ / ISO 9001 certificaat behaald. Nu ook aantoonbaar naar buiten dat we de organisatie goed op orde hebben en altijd zullen streven naar beter.
 
https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/zorgpolis-2019/ Onze met zorg uitgekozen selectie van we doen wat we beloven polissen 2019. Doe er je voordeel mee!
 
Wat een dag! Onze fysio Jan Stuursma is vandaag winnaar geworden van de Berenloop op Terschelling.... zijn eerste marathon overwinning! Jan loopt voor running team Oudman / Valkema sport waarvan ook wij actief sponsor zijn! Ook bij de dames ging de overwinning naar teamlid Marjan Oostinga (ook fysio) Haar vriend Erik Helmantel trakteerde haar bovendien op een huwelijksaanzoek bij de finish. Tot slot werd ons team lid Olfert Molenhuis 1e op de halve marathon.
 
Actievoeren in de zorg is zeldzaam.... maar ook bij ons ligt een grens en eigenlijk zijn we die grens al jaren gepasseerd! De discussie gaat echt niet alleen over geld (al 12 jaar hetzelfde tarief), maar zeker ook de onmogelijk na te kunnen komen contractvoorwaarden van de zorgverzekeraars. Het tekenen bij het kruisje principe (onderhandelen is onmogelijk dus hoezo vrije markt?) de steeds maar slinkende tijd voor onze patiënten en de oplopende stress bij onze medewerkers! STOP DE STROP🧣!! De 11000 actievoerende fysiotherapeuten hebben zich inmiddels aangesloten bij verenigd voor de zorg samen met de andere actiegroepen van paramedisch en medisch Nederland. Ook uw steun wordt erg gewaardeerd! Deelt u mee? 👍🏻
 
De noodklok luid voor paramedisch Nederland...en dat heeft gevolgen voor u als client....zowel financieel als qua zorg. 😢......en dat gaat ons bijzonder aan het hart. Wij en vele andere praktijken staan voor het eerst op het punt om daadwerkelijk te besluiten met enkele of alle zorgverzekeraars geen contract te sluiten in 2019. Dat heeft gevolgen ook voor u als client..... u krijgt dan mogelijk een deel van de kosten niet meer vergoed (gemiddeld ongeveer 30%) We kunnen als beroepsgroep helaas niet anders meer. Ik wil u vragen onderstaand artikel te lezen uit de Volkskrant en hoop op uw begrip. Wellicht kunnen we het tij nog keren en hopen dat de zorgverzekeraars nog voor de contractering van 2019 tot inkeer komen. We hebben het te lang volgehouden omdat we hart hebben voor ons vak, onze medewerkers en de mensen die we behandelen en begeleiden...maar het is inmiddels echt 5 over 12 voor de paramedische zorg in Nederland 😢
 
Bootcamp in onze voortuin: Pekel Park! Onze fysio Melina kun je overal verwachten met haar Fyzigo Fitness groepen! Hoewel airco gekoeld...met deze zomerse temperaturen is het buiten beter vertoeven als binnen in onze oefenzaal. Fyzigo ....ZETJE IN BEWEGING!
 
A.s. maandag 29 oktober begint de cursus babymassage gegeven door onze kinderfysiotherapeute Sanne Haverkamp. Voor meer info of aanmelding, zie onze website www.fyzigo.nl of onze facebook site.
 
Vandaag met ons hele team de jaarlijkse BHV cursus weer gehad in Het Dokhuis. Reanimeren, brand, ontruiming....het stond allemaal op het programma. Wederom erg leerzaam. Hoe te handelen bij noodgevallen blijft toch iets wat je regelmatig moet oefenen....en wij zijn weer bij! 🙃👍🏻
 
Baaaam....en die is binnen! Met een volle 100% score de praktijk kwaliteitstoets van Health Care Auditing doorstaan. Altijd leuk een kwaliteits sticker op de deur, maar deze was voor ons wel erg belangrijk. We mogen ons nu ook plus praktijk noemen en dat is best knap in ons relatief korte bestaan. Trots op ons team. Hard voor gewerkt!
 
Mooi.....maar toch hebben we elkaar hard nodig. #orthopedie #samenwerken #fysiotherapie #nogbetereffect.
 
Ook bij Fyzigo kun je trainen via de bedrijfsfitness regeling. Zie ook www.startweken.nl
 
Met de verbouwing van 2 behandelkamers is de uitbreiding van Fyzigo in Het Dokhuis afgerond. Onze kinderfysiotherapeute heeft nu de beschikking over een eigen professioneel onderkomen met klimmuur en klimrek. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt op de wanden, deze zijn beschilderd met schoolbordkrijtverf. Ook is er een extra ‘gewone’ behandelkamer bijgekomen in de inmiddels bekende fyzigo huisstijl welke ontworpen is door oud Pekelder Tom Visser. We zijn ontzettend blij met het resultaat. 😁👍🏻
 
http://www.kleineboodschap.nl/persberichten Ongemak en onzekerheid door plasproblemen. Ruim 3.5 miljoen mensen in Nederland hebben er last van. Herkenbaar?? In veel gevallen kan de bekkenfysiotherapeut iets voor u betekenen. Vraag gerust om informatie of maak een afspraak bij onze bekkenfysiotherapeut Anita Drenth
 
Het was niet makkelijk om leuke, stijlvolle en sprekende pand belettering te ontwerpen voor onze smalle ramen van Het Dokhuis. Monica van Studio4reclame is het toch gelukt. De in en uitkijk is nu beperkt en toch veel lichtinval en eindelijk net zo mooi herkenbaar van buiten als dat het binnen al was. We zijn er erg blij mee. Wat vinden jullie?
 
De 10x10 km estafette van de run van Winschoten weer met veel plezier volbracht met onze teams van Fyzigo, Brandweer MPV en het heren en dames team van Running team Oudman Valkema sport. Wat is het toch een fantastisch evenement. Sport verbindt en Fyzigo ZETJE IN BEWEGING!
 
Dinsdag 4 t/m donderdag 6 september wordt tijdens de jaarmarktweek in Oude Pekela de Fyzigo Fiets 3 Daagse verreden. Er zijn 25 km routes uitgezet voor tourfietsers en 50 km routes voor racefietsers die voeren langs de mooiste plekjes in en om Pekela. Start / Finish: MFC de Binding, Oude Pekela Inschrijving dinsdag 17.30 uur Start: dagelijks 18 uur Kosten: 3 euro De tourfietsers ontvangen een routebeschrijving en de racefietsers rijden gezamenlijk in peleton. De peletons worden geselecteerd op snelheid en zullen geleid door een wegkapitein. Onderweg zal er voor wat drinken gezorgd worden. De deelnemers ontvangen bij Inschrijving en donderdag na de intocht een presentje. Het is mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen.
 
Draagconsult Wil je leren om je kind ergonomisch te dragen door middel van een draagdoek of ergonomische drager, dan kan dit bij onze kinderfysiotherapeut. Sanne heeft een cursus tot kinderfysiotherapeutisch draagconsulent gevolgd om jou te kunnen helpen met al je vragen op het gebied van ergonomisch dragen. Dragen kan een uitkomst bieden voor onrustige baby’s die veel huilen. De baby is lekker dicht bij de ouder en kan makkelijk getroost worden, maar de ouder heeft zijn/haar handen vrij. Het dragen werkt ontspannend.Voor baby’s met reflux kan het dragen prettig te zijn omdat de kinderen dan rechtop zitten. Andere voorbeelden waarbij het dragen een uitkomst kan bieden zijn: - Kinderen die erg slap zijn - Kinderen met downsyndroom - De onrustige/huilbaby - Kinderen met heupdysplasie - Baby met een voorkeurshouding - De premature baby