Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Informatie voor Werknemers

 

 

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt. Wat zijn zoal de voordelen van fitness?

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Gezondheid is een kostbaar goed. Op de eerste plaats voor uzelf, maar ook de overheid en het bedrijfsleven zijn er veel aan gelegen om een gezonde leefstijl te stimuleren. Om die reden zijn er fiscale regelingen in het leven geroepen, waardoor onder andere bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk wordt! Veel werkgevers hebben de mogelijkheid aangegrepen om bedrijfsfitness op te nemen in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde geeft u de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze. Zo betaalt de Belastingdienst dus eigenlijk gewoon mee aan uw abonnement! Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar óók voordelig!

Fiscaal voordeel

Wanneer werkgevers bedrijfsfitness aanbieden als secundaire arbeidsvoorwaarde, dan betekent dit vaak dat u uw fitnessabonnement mag laten verrekenen met brutosalaris. Zoals bijvoorbeeld bruto maandloon, vakantiegeld, eindejaarsuitkering of verlofuren. Dit betekent dat u belast loon ruil voor een onbelast fitnessabonnement. Omdat u over uw fitnessabonnement geen loonbelasting betaalt, bespaart u gemiddeld 40% op de abonnementskosten. Uw belastingvoordeel is afhankelijk van uw loonbelastingschool. U vindt dit percentage op uw salarisstrook. 

Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland is de partij die voor veel organisaties het Nationaal Bedrijfsfitness Plan verzorgt. Dit maakt het voor werkgevers makkelijk en laagdrempelig om bedrijfsfitness te faciliteren. 

Is uw werkgever nog niet aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? U kunt uw werkgever tippen.
Weet u niet zeker of uw werkgever is aangesloten? Check het hier.

Lekker in uw vel

Beweging is een goed medicijn tegen stress. Bij fysieke inspanning komen er stoffen vrij in uw hersenen die ervoor zorgen dat u zich beter voelt en waardoor u weerbaarder bent tegen stress en tegenslagen.

Meer energie

Door te bewegen wordt er in uw hele lichaam extra zuurstof en voedingstoffen afgeleverd. Uw hart, longen en aderen worden sterker en gaan efficiënter werken waardoor uw conditie verbetert. En juist dat zorgt voor meer energie, ook wanneer u aan het werk bent.

Gezond gewicht

Bij mensen die regelmatig sporten of intensieve activiteiten verrichten, schommelt het gewicht minder. Bovendien zorgt regelmatig bewegen voor een betere vetverbranding, door een hogere stofwisseling.

Gezonde levensstijl

Regelmatig bewegen bevordert een goede spijsvertering en werkt preventief tegen hart- en vaatziekten.

Goede nachtrust

Door regelmatig te bewegen slaapt u dieper en is het makkelijker om in slaap te vallen. Zo bent u overdag productiever, heeft u meer energie en kunt u zich beter concentreren.

 

Vaak gestelde vragen  >     Vorige Pagina

 Download Brochure

Wie bieden deze therapie aan?