Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Informatie voor werkgevers

 

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleert u uw personeel in sport en vitaliteit. Het geeft medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.

Waarom bedrijfsfitness?

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen, heeft slechts een zeer geringe kans op blessures en is zowel voor de beginnende als de ervaren sporter geschikt. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.  Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie! Bovendien neemt Bedrijfsfitness Nederland de opzet, implementatie en uitvoering kosteloos uit handen. Deze vorm van externe bedrijfsfitness is daarom een voordelig alternatief - of een interessante aanvulling op - een inhouse fitnessregeling.  

Wat zijn voor u de voordelen?

  1. Belastingvoordeel voor uw medewerkers én uw organisatie, op basis van uw WKR forfait
  2. Gelijke voorwaarden voor alle deelnemers.
  3. Klantenservice voor administratie, financiële afhandeling en vragen;
  4. Doorlopende aandacht voor promotie en uw doel met deze bedrijfsfitnessregeling;
  5. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is kosteloos!

Bedrijfsfitness Nederland

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Als onafhankelijke intermediair richten wij ons op het doorlopend ondersteunen van een werkgever op gebied van bedrijfsfitness. Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan faciliteert u een bedrijfsfitnessregeling met veel zorg en aandacht voor de uitvoering, zonder dat u er zelf veel werk van heeft.  De abonnementenadministratie en financiële afhandeling verzorgt het Klantenservice team voor u. Zo houdt u meer tijd over voor promotie: u hoeft alleen nog het goede nieuws te brengen!

 

Vaak Gestelde Vragen  > 

   Vorige Pagina   

                                                                     Download Brochure

Wie bieden deze therapie aan?