Spier, pees en gewrichtsklachten

Spier, pees en gewrichtsklachten kunnen vaak onderling verbonden zijn, maar ze kunnen ook individueel voorkomen. Onze deskundige therapeuten zijn toegewijd aan het grondig onderzoeken van uw specifieke situatie en het vinden van de beste oplossingen voor uw herstel.

Behandelmethoden

De behandeling van spier-, pees- en gewrichtsklachten bij Fyzigo kan op veel verschillende manieren worden gedaan. Iedere klacht vraagt om een eigen benadering, daarom wordt u ingepland bij een therapeut die passend is bij u en uw klachten. Zo kunnen er vervolgens verschillende behandelingen worden ingezet passend bij de specialisatie van de therapeut, zoals:

Manuele therapie

Manuele therapie is een vorm van fysiotherapie om de bewegingsvrijheid te verbeteren en de pijn te verminderen.

Oefentherapie

Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling van spier-, pees- en gewrichtsklachten. Oefeningen helpen om de spieren te versterken en de functie te verbeteren.

Apparatuur

Fyzigo maakt gebruik van verschillende apparaten en aanvullende technieken om de behandeling te ondersteunen, zoals een echografieapparaat, Shockwave en Dry Needling. 

Behandelplan

De fysiotherapeut stelt een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op de individuele klachten en behoeften van de cliënt. Het behandelplan kan bestaan uit een combinatie van de bovengenoemde behandelmethoden.

Specifieke klachten

Fyzigo behandelt een breed scala aan spier-, pees- en gewrichtsklachten, waaronder:

Spierproblemen

Spierpijn en spierproblemen kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde houding of een blessure. Fyzigo helpt om de pijn te verminderen en de spieren te herstellen.

Peesontsteking

Peesontsteking is een ontsteking van een pees. Dit kan leiden tot pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Wij kunnen helpen bij het herstel van de pees en ondersteunen bij het verminderen van de ontsteking.

Gewrichtspijn

Gewrichtspijn kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door artrose, artritis of een blessure. De therapeut kan helpen om de pijn te verminderen en de functie van het gewricht te verbeteren.

Contact

Voor meer informatie over de behandeling van spier-, pees- en gewrichtsklachten bij Fyzigo kunt u contact opnemen met de praktijk. De fysiotherapeuten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Contact?

Direct zelf contact opnemen kan op 0597-612400. Liever dat wij contact opnemen? Laat via de knop hieronder de contactgegevens achter en wij doen de rest. 

 

Ons aanbod

Locaties

Locatie Oude Pekela

Medisch & Verpleegcentrum Het Dokhuis in Oude Pekela

Adres
openingstijden
  • Maandag van 07:00 t/m 21:30 uur
  • Dinsdag van 07:00 t/m 20:00 uur
  • Woensdag van 07:00 t/m 20:00 uur
  • Donderdag van 07:00 t/m 20:30 uur
  • Vrijdag van 07:00 t/m 18:30 uur
Locatie Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela, naast Sporthal De Spil

Adres
openingstijden
  • Maandag van 07:00 t/m 21:30 uur
  • Dinsdag van 07:00 t/m 21:00 uur
  • Woensdag van 07:00 t/m 18:00 uur
  • Donderdag van 07:00 t/m 20:30 uur
  • Vrijdag van 07:00 t/m 20:00 uur
bijv. Henk Smit
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gebeld worden?
bijv. Henk Smit
bijv. info@fyzigo.nl
bijv. 01-01-1991
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gemailed worden?