Chronische aandoeningen

Chronische aandoeningen vragen om deskundige zorg. Onze toegewijde zorgverleners zijn experts in het ontrafelen van deze puzzel. Samen met u zoeken we naar de precieze oorzaken en effectieve oplossingen, zodat u de beste zorg en behandeling krijgt die past bij uw unieke situatie.

Bij chronische aandoeningen kan fysiotherapie helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. De fysiotherapeut kan helpen om de ademhaling te verbeteren, de spieren te versterken en de conditie op peil te houden.

COPD 

De chronische longziekte COPD vernauwt de luchtwegen en beschadigt longen. Dit kan leiden tot ademhalingsproblemen, hoesten en slijmvorming.

  • Ademhalingsproblemen zijn een veelvoorkomend symptoom van COPD. Fysiotherapie kan helpen om de ademhaling te verbeteren door middel van ademhalingsoefeningen.
  • Fysiotherapie kan tevens helpen om het hoesten te verminderen door middel van oefeningen om de spieren rond de luchtwegen te versterken.
  • Slijmvorming is een derde veelvoorkomend symptoom van COPD. Fysiotherapie kan helpen om het slijm te verdunnen en te verwijderen door middel van ademhalingsoefeningen en krachttraining.

Contact

Voor meer informatie over de behandeling van COPD bij Fyzigo kunt u contact opnemen met de praktijk. De fysiotherapeuten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Contact?

Direct zelf contact opnemen kan op 0597-612400. Liever dat wij contact opnemen? Laat via de knop hieronder de contactgegevens achter en wij doen de rest. 

 

Ons aanbod

Locaties

bijv. Henk Smit
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gebeld worden?
bijv. Henk Smit
bijv. info@fyzigo.nl
bijv. 01-01-1991
bijv. 0597 - 612 400
Waar wil je voor terug gemailed worden?