Voor professionals en verwijzers

Fyzigo is uw samenwerkingspartner als het gaat om leefstijl begeleiding, revalidatie en (fysio)therapie trajecten in en rondom de gemeente Pekela.

Wilt u een client verwijzen voor (fysio)therapie of een van onze revalidatie trajecten? Dit kan via www.zorgdomein.nl en platforms zoals Chronisch Zorgnet/DigiH, Zivver etc. 

Wilt u een client verwijzen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) dan dient dit altijd te gaan via VipLive.

Direct contact met een van onze therapeuten? Neem contact op via de Siilo App, of bel met onze praktijk op 0597-612400. Per e-mail kunt u ons bereiken via het algemene mailadres: info@fyzigo.nl.  

De begeleiding van een client doen we samen met of op verwijzing van (huis)artsen, specialisten en andere zorgverleners uit de 1e lijn en uit het sociale domein. Wij kunnen een groot scala aan specialisaties bieden waarmee wij (samen) de client kunnen begeleiden, kijk voor alle mogelijkheden eens bij ons Therapie overzicht. 

Daarnaast kunnen clienten zich voor direct toegankelijke fysiotherapie altijd bij ons melden, wij proberen altijd op zeer korte termijn (op werkdagen binnen ca. 24 uur) een optie voor behandeling te kunnen aanbieden. Clienten kunnen contact opnemen middels de algemene contactgegevens. Mocht de situatie vragen om een benadering vanuit onze kant, dan mag u altijd de daarvoor benodigde contactgegevens aan ons doorgeven, wij zorgen dan dat het proces verder in werking wordt gezet.