Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Corona nieuws Fyzigo

In verband met het Corona-virus zitten wij in een bijzondere situatie, uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen:

Lees meer.

Corona nieuws

Groen licht!

Groen licht!
Eindelijk was daar dan het groene licht waar al dagen over gespeculeerd werd. Wij mogen onze werkzaamheden (onder strikte voorwaarden) weer opstarten op de praktijk!
 

Corona update

Corona update
De ernst van de situatie in Nederland rondom het Corona virus is inmiddels dusdanig veranderd, dat ook wij helaas hebben moeten besluiten om vanaf heden in principe geen direct patiënten contact meer te hebben. Deze beslissing hebben we genomen met veel pijn in ons zorg❤️.
 

E-health

E-health
Dankzij e-health gaan wij de komende periode waar mogelijk onze cliënten helpen op afstand. Dit geldt voor zowel huidige als nieuwe cliënten Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te blijven helpen. De app van Physitrack biedt ons mogelijkheden om op afstand te kunnen communiceren, passende oefeningen te bieden en de oefenfrequentie te controleren. Door in contact te blijven hopen wij zowel op het gebied van de fysieke klachten als in algemene zin het leed enigszins te kunnen verzachten.
 

Abonnementen

Abonnementen
Onze abonnementhouders hebben allemaal bericht gekregen met betrekking tot het sportabonnement bij onze praktijk. Aangezien wij geen groepslessen mogen geven en ook vrij sporten niet door kan gaan hebben wij besloten om de abonnementsgelden niet meer te innen vanaf 1 april. Tot nader order kan er helaas niet worden gesport binnen onze praktijk. 
 

Locatie Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela
Het afgelopen jaar hebben wij in Nieuwe Pekela gebruik gemaakt van een aantal ruimtes in verpleegcentrum 'De Clockstede' ten behoeve van de zorg voor onze cliënten. Hier waren enkele behandelruimtes, een kantoorruimte en oefenzaal gesitueerd.