Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Corona nieuws Fyzigo

In verband met het Corona-virus zitten wij in een bijzondere situatie, uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen:

Lees meer.

Corona nieuws

Mondkapjes

Mondkapjes
Vanaf 1 oktober verzoeken wij iedereen die Het Dokhuis binnenkomt om een mondkapje te dragen. 
 

Corona update 29 september

Corona update 29 september
Ook voor onze dienstverlening geldt dat de genomen maatregelen weer strikt moeten worden opgevolgd. Wij hebben als team onderling besloten om mondkapjes te gaan dragen in het contact met onze patiënten. Wij verzoeken u ook zelf een mondkapje dragen.
 

Fyzigo update 7 juli 2020 

Fyzigo update 7 juli 2020 
Er heeft in de afgelopen weken een grote verandering plaatsgevonden binnen onze praktijk en dienstverlening, de behandelingen gaan weer gewoon door, de sportgroepen beginnen weer vorm te krijgen en ook het vrij sporten is weer opgestart! Daarnaast zijn er diverse maatregelen genomen om conform de richtlijnen veilig te kunnen werken. Zo zijn er nieuwe looproutes, meer ruimte tussen de plaatsen in de wachtruimte en schermen op de plekken waar niet eenvoudig afstand gehouden kan worden. Ook is er uiteraard op verschillende plekken de mogelijkheid om uw handen te wassen/desinfecteren. 
 

Sporten bij Fyzigo

Sporten bij Fyzigo
Goed nieuws! Sinds 1 juli starten wij de mogelijkheden voor vrij trainen binnen onze praktijk weer op, waarbij wij de maatregelen m.b.t. het corona virus in acht nemen. Graag willen wij u dan ook uitnodigen om (weer) te komen trainen bij Fyzigo! 
 

Groen licht!

Groen licht!
Eindelijk was daar dan het groene licht waar al dagen over gespeculeerd werd. Wij mogen onze werkzaamheden (onder strikte voorwaarden) weer opstarten op de praktijk!
 

Corona update

Corona update
De ernst van de situatie in Nederland rondom het Corona virus is inmiddels dusdanig veranderd, dat ook wij helaas hebben moeten besluiten om vanaf heden in principe geen direct patiënten contact meer te hebben. Deze beslissing hebben we genomen met veel pijn in ons zorg❤️.
 

E-health

E-health
Dankzij e-health gaan wij de komende periode waar mogelijk onze cliënten helpen op afstand. Dit geldt voor zowel huidige als nieuwe cliënten Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te blijven helpen. De app van Physitrack biedt ons mogelijkheden om op afstand te kunnen communiceren, passende oefeningen te bieden en de oefenfrequentie te controleren. Door in contact te blijven hopen wij zowel op het gebied van de fysieke klachten als in algemene zin het leed enigszins te kunnen verzachten.
 

Abonnementen

Abonnementen
Onze abonnementhouders hebben allemaal bericht gekregen met betrekking tot het sportabonnement bij onze praktijk. Aangezien wij geen groepslessen mogen geven en ook vrij sporten niet door kan gaan hebben wij besloten om de abonnementsgelden niet meer te innen vanaf 1 april. Tot nader order kan er helaas niet worden gesport binnen onze praktijk. 
 

Locatie Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela
Het afgelopen jaar hebben wij in Nieuwe Pekela gebruik gemaakt van een aantal ruimtes in verpleegcentrum 'De Clockstede' ten behoeve van de zorg voor onze cliënten. Hier waren enkele behandelruimtes, een kantoorruimte en oefenzaal gesitueerd.