Afspraak maken of wijzigen?
Bel Rita: 0597 612 400

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Covid-19 nieuws Fyzigo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van Covid-19 binnen onze praktijken:

Lees hier meer

Corona nieuws

Update december 2021

Update december 2021
 Fysiotherapie blijft open! 
 

Update november 2021

Update november 2021
In lijn met de nieuwe corona maatregelen omtrent de toepassing van qr codes graag even uw aandacht voor het volgende: 
 

Update september 2021

Update september 2021
Vanaf 28 september 2021 zijn de maatregelen versoepeld binnen onze praktijken. Wij verzoeken u om bij een volgend bezoek de volgende maatregelen/richtlijnen in acht te nemen: 
 

Update Corona maatregelen juli 2021

Update Corona maatregelen juli 2021
Naar aanleiding van de recente landelijke wijzigingen van de Corona maatregelen, willen wij u graag informeren over de geldende maatregelen in onze praktijken.  
 

Mondkapjes

Mondkapjes
Ook na 26 juni verzoeken wij u om een mondkapje te blijven gebruiken in onze praktijken. Dit ter bescherming van onze kwetsbare patiënten. 
 

Opschalen Fyzigo Sport

Opschalen Fyzigo Sport
Na weken van afschalen hebben wij deze week gelukkig weer wat kunnen opschalen binnen de praktijk. Het sporten komt weer van de grond en wij zijn blij dat wij deze faciliteiten weer mogen bieden. Want Fyzigo zetje in beweging! 
 

Verzekeraars 2021

Verzekeraars 2021
Kan ik weer terecht bij Fyzigo in 2021? Natuurlijk! Wij staan voor u klaar!  Lees in dit bericht meer over de keuzes voor de juiste polis en download onze informatiefolder.   
 

Corona update december

Corona update december
Naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen, met betrekking tot het indammen van het coronavirus, gelden vanaf 15 december de volgende regels in onze praktijken: - De reguliere fysiotherapie behandelingen en het trainen met medische indicatie gaan gewoon door! - In ieder geval tot en met 19 januari kan er tijdelijk niet 'gewoon' gesport worden. Dat geldt zowel voor de groepen als de vrije trainers. - In een aantal gevallen wordt een online alternatief aangeboden, zoals Yoga via Livestream met Melina. - Indien gewenst of noodzakelijk kunnen wij u ook onze fysiotherapeutische diensten op afstand/online aanbieden, waarbij wij u tevens kunnen ondersteunen met de daartoe benodigde middelen indien u deze niet tot uw beschikking heeft. Denk aan het ter beschikking stellen van iPads e.d. In het kort:- Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en vragen u om dit ook te doen, samen tegen corona! - Wij vragen u dringend om bij verkoudheidsklachten of contact met een (mogelijke) corona patiënt uw behandeling te verzetten. - Wij dragen een mondkapje binnen de praktijk en verzoeken u om dit ook te doen, tijdens het trainen in de oefenzaal mag het mondkapje af - Wij hanteren strikte hygiëne regels in de praktijk en in de oefenzaal. Wij vertrouwen erop dat u deze naleeft. - De overige huisregels blijven van kracht zoals reeds eerder gecommuniceerd. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Dat kan per email en telefonisch (bij voorkeur in de ochtenduren). Wij zien u graag, onder zo veilig mogelijke omstandigheden, bij ons in de praktijk!
 

Mondkapjes

Mondkapjes
Vanaf 1 oktober verzoeken wij iedereen die Het Dokhuis binnenkomt om een mondkapje te dragen. 
 

Corona update 29 september

Corona update 29 september
Ook voor onze dienstverlening geldt dat de genomen maatregelen weer strikt moeten worden opgevolgd. Wij hebben als team onderling besloten om mondkapjes te gaan dragen in het contact met onze patiënten. Wij verzoeken u ook zelf een mondkapje dragen.
 

Fyzigo update 7 juli 2020 

Fyzigo update 7 juli 2020 
Er heeft in de afgelopen weken een grote verandering plaatsgevonden binnen onze praktijk en dienstverlening, de behandelingen gaan weer gewoon door, de sportgroepen beginnen weer vorm te krijgen en ook het vrij sporten is weer opgestart! Daarnaast zijn er diverse maatregelen genomen om conform de richtlijnen veilig te kunnen werken. Zo zijn er nieuwe looproutes, meer ruimte tussen de plaatsen in de wachtruimte en schermen op de plekken waar niet eenvoudig afstand gehouden kan worden. Ook is er uiteraard op verschillende plekken de mogelijkheid om uw handen te wassen/desinfecteren. 
 

Sporten bij Fyzigo

Sporten bij Fyzigo
Goed nieuws! Sinds 1 juli starten wij de mogelijkheden voor vrij trainen binnen onze praktijk weer op, waarbij wij de maatregelen m.b.t. het corona virus in acht nemen. Graag willen wij u dan ook uitnodigen om (weer) te komen trainen bij Fyzigo! 
 

Groen licht!

Groen licht!
Eindelijk was daar dan het groene licht waar al dagen over gespeculeerd werd. Wij mogen onze werkzaamheden (onder strikte voorwaarden) weer opstarten op de praktijk!
 

Corona update

Corona update
De ernst van de situatie in Nederland rondom het Corona virus is inmiddels dusdanig veranderd, dat ook wij helaas hebben moeten besluiten om vanaf heden in principe geen direct patiënten contact meer te hebben. Deze beslissing hebben we genomen met veel pijn in ons zorg❤️.
 

E-health

E-health
Dankzij e-health gaan wij de komende periode waar mogelijk onze cliënten helpen op afstand. Dit geldt voor zowel huidige als nieuwe cliënten Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te blijven helpen. De app van Physitrack biedt ons mogelijkheden om op afstand te kunnen communiceren, passende oefeningen te bieden en de oefenfrequentie te controleren. Door in contact te blijven hopen wij zowel op het gebied van de fysieke klachten als in algemene zin het leed enigszins te kunnen verzachten.
 

Abonnementen

Abonnementen
Onze abonnementhouders hebben allemaal bericht gekregen met betrekking tot het sportabonnement bij onze praktijk. Aangezien wij geen groepslessen mogen geven en ook vrij sporten niet door kan gaan hebben wij besloten om de abonnementsgelden niet meer te innen vanaf 1 april. Tot nader order kan er helaas niet worden gesport binnen onze praktijk. 
 

Locatie Nieuwe Pekela

Locatie Nieuwe Pekela
Het afgelopen jaar hebben wij in Nieuwe Pekela gebruik gemaakt van een aantal ruimtes in verpleegcentrum 'De Clockstede' ten behoeve van de zorg voor onze cliënten. Hier waren enkele behandelruimtes, een kantoorruimte en oefenzaal gesitueerd.